Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca no assoleixen l`inèdit 3 de 9 ni la Torre de 9 sense manilles

Els Verds no van poder fer front als dos grans castelles de gamma extra.

La plaça de la Vila estava plena d`afeccionats i seguidors del món casteller per veure alguna de les dues grans construccfions de gamma extra que els vilafranquins havien anunciat com a principals objectius de la diada. Van obrir plaça amb l`intent de torre de 9 sense manilles que no van poder carregar. Per asserenar els ànims van descarregar el 4 de 9 amb folre en la primera ronda. Desprès van afrontar el segon gran repte, l`inèdit 3 de 9 sense folre. El castell va arribar força amunt però no es va poder carregar. Es va fer evident que no és un castell impossible, però no es va poder veure per primer cop en la Diada de Tots Sants. Els vilafranquins van acabar la diada amb la torre de 8 i el 3 de 9 amb folre. Per donar relleu a la seva diada no van voler marxar de plaça sense un castell de gamma extra i van tornar a demostrar força i coratge descarregant el pilar de 8. a la mateixa diada els Capgrossos de Mataró van assolir la millor actuació de la seva història. Van completar la tripleta amb el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el 4 de 9 amb folre, a la que hi van afegir a més el pilar de set amb folre que descarregaven ahir per primer cop. Per la seva banda els Sagals d`Osona van sotir també molt satisfets de la Plaça de la Vila de Vilafranca, havent descarregat el seu primer 3 de 8 de la temporada, que el van acompanyar del 4 de 8 i el 5 de 7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: