Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca estan satisfets de la temporada que han fet malgrat que dimarts no van

Dimarts al vespre van celebrar una festa a Cal Figarot per tal de celebrar el punt i final de la temporada.

Pel que fa a l’actuació de la Diada dels verds, el cap de colla , Lluís Esclassans, ha manifestat que va optar per obrir plaça amb l`intent de torre de 9 sense manilles perquè dels dos principals reptes, aquest ja l’havien carregat per Sant Fèlix.

Desprès van afrontar el segon gran repte, l`inèdit 3 de 9 sense folre. El castell va arribar força amunt però no es va poder carregar.Es va fer evident que no és un castell impossible, però no es va poder veure per primer cop en la Diada de Tots Sants.

Malgrat que dimarts no es van assolir els objectius el balanç de la temporada per part dels castellers de Vilafranca és molt satisfactori, amb el 3 de 10 i la torre de 9 sense manilles carregats, com a principals construccions en una temporada que la colla de la camisa verda continua a dalt dels rànquins castellers amb 32 castells de 9 pisos, dels quals 10 han estat de gamma extra.El cap de colla ha remarcat que , tot i que encara no s’ha fet la previsió de la propera temporada, segurament descarregar el 3 de 10 i tornar a intentar el 3 de 9 net seran alguns dels reptes principals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: