Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilaentitats 2005 obre portes amb un centenar d`entitats participants

El Vilaentitats 2005, s'inaugurava ahir al vespre amb la presència de l'alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve i diversos representants tant de l'equip de govern com de les associacions. Marcel Esteve en el discurs d'obertura va remarcar el gran teixit associatiu del què disposa Vilafranca, una ciutat gran on diversos àmbits com l'esport, la solidaritat, la [...]

El Vilaentitats 2005, s’inaugurava ahir al vespre amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve i diversos representants tant de l’equip de govern com de les associacions. Marcel Esteve en el discurs d’obertura va remarcar el gran teixit associatiu del què disposa Vilafranca, una ciutat gran on diversos àmbits com l’esport, la solidaritat, la cultura i el lleure es veuen representats en moltes i diverses entitats.

El Casal és enguany el nucli central del vilaentitats i ahir la Platea ja estava ocupada per una cinquantena d’entitats que oferirà una atenció personalitzada. El vestíbul del casal acull els plafons informatius amb informació sobre el centenar d’associacions que enguany han decidit participar en el vilaentitats.

L’escenari del Casal, que ahir ja va acollir les primeres exhibicions per part de diversos col·lectius i entitats servirà aquests dies com a plataforma per donar a conèixer les activitats que es realitzen. El Casal, espai escollit degut al possible mal temps va exercir ahir ja aquesta funció ja que va permetre que la fira es desenvolupés malgrat la pluja.

L’associació de dansa oriental Farasha va ser la primera en trepitjar aquest escenari.

Avui dissabte, tant al matí com a la tarda i fins les nou del vespre el Casal restarà obert per a totes aquelles persones que vulguin apropr-si. A banda de la zona d’informació de les entititats en el transcurs de la tara es faran exhibicions i tallers tant al Casal com a Cal Bolet, un altre dels espais del Vilaentitats.

Demà diumenge el vilaentitats estarà obert fins les dues del migdia. Al vestíbul del casal es pot trobar tota la informació i els horaris de les activitats

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: