Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regidor d’IC a Sant Llorenç, Ignasi Corral, denuncia una campanya de difamacions contra ell, i la

El regidor d`ICV critica l`actitud de CiU, que considera incendiària i que no ajuda a la tranquilitat del municipi.

Ignasi Corral, acompanyat del diputat al Parlament, senador i vice president d’ICV Jaume Bosch, va explicar ahir quina és la seva situació personal davant de la campanya de difamacions i acusacions que des d’alguns col·lectius s’estan fent contra la seva persona. Corral, que va rebre el suport de Bosch, va comentar que es trobava de baixa laboral i sota protecció de la Guàrdia Civil davant de les amenaces que ha rebut des de que l’Ajuntament va començar a actuar contra les actituds incíviques i el consum de drogues al carrer. Concretament Corral va voler remarcar que ell en cap cas ha participat en escorcolls, ni ha denunciat a persones que se’ls ha trobat marihuana a casa.

El regidor d’ICV va insistir en que la situació que s’està vivint a Sant Llorenç d’Hortons és força greu, i que és fruit de l’actual model policial de Catalunya.

Corral remarcava que ell ha estat un dels principals impulsors de les ordenances que s’han aprovat recentment amb el vot favorable de tots els grups per tal de intentar aturar les actituds incíviques d’un grup d’aproximadament 30 joves, alguns d’ells vinguts de fora del municipi, que han provocat el malestar d’un gran nombre de veïns.

Darrera de la campanya contra la seva persona i ICV, Corral considera que hi ha també una actitud de rebuig per part de certs grups a la presència d’Iniciativa al govern de Sant Llorenç, a banda de que també s’ha tocat el petit negoci de la droga. En aquest sentit, el regidor d’Iniciativa feia també una queixa contra l’actitud de CiU en tota aquesta qüestió, ja que considera que no està contribuint a tranquil·litzar la situació.

Corral va insistir en que s’ha intentat fer una mediació amb els joves, però que en aquests moments estant també estudiant la possibilitat de portar a la guàrdia civil i als jutjats tota aquesta campanya contra la seva persona per tal de saber qui i que hi ha darrera de la mateixa.

Finalment, l’acte va servir també per fer un balanç dels dos anys que ICV porta compartint govern amb el PSC a Sant Llorenç, i en el que s’han aconseguit tirar endavant accions relacionades amb la protecció del medi ambient i que eren herències de la història, com per exemple els olis contaminants abocats a les basses del municipi fa uns 30 anys, i en que no s’havia fet res fins ara. Com a projectes de futur va parlar de la implantació de l’agenda 21.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: