Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pressupost de Sant Sadurní obre les portes a la participació ciutadana

La novetat dels pressupostos del 2.006 és que l’Ajuntament dóna opció a la ciutadania a participar en la decisió de la destinació d’una part important de diners de la partida d’inversions.

El pressupost és de gairebé 13 milions d’euros, que suposen un increment del 12% respecte l’any passat. La partida d’inversions és dividirà en dos blocs: el primer s’aprovarà juntament amb la resta del pressupost amb actuacions com l’assentament de la Timba, la reurbanització del carrer Ripollès o la nova llar d’infants.

El segon bloc d’inversions s’aprovarà el febrer i és en aquesta partida pressupostària on la ciutadania podrà dir com vol destinar els diners. De tota manera, en aquest bloc l’Ajuntament ja té determinades inversions previstes com l’ampliació de la piscina, l’escola mossèn Cinto i la Casa dels Avis.

Per fer el pressupost més participatiu, la Regidoria de Participació Ciutadana ha organitzat dos tallers perquè aquesta primera experiència sigui un primer pas cap a la consolidació de la participació de la ciutadania ens els assumptes municipals. Els tallers es faran el mes de desembre i gener i són oberts a tothom.

Els pressupostos es van presentar a la ciutadania fa uns dies, abans de passar per el ple d` aquest dimecres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: