Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP demana al Conseller Siurana que compleixi la seva promesa de traslladar l’INCAVI a Vilafranca

La diputada del Grup Popular al Parlament de Catalunya i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha demanat avui al Conseller d’Agricultura, Antoni Siurana que compleixi la seva promesa de traslladar l’Institut

Montserrat recorda que el Conseller Siurana va aprofitar una visita a Vilafranca per concretar que aquest trasllat es faria coincidir amb el canvi de domicili de l’Estació Enològica al centre de referència del Parc àgora, al Polígon Industrial Domenys II. Segons la diputada, "aquest edifici ja està acabat i només manca l’equipament interior que es preveu que estigui acabat a finals d’any".

Per això, Dolors Montserrat ha presentat una pregunta per tal de saber quin és el capteniment del Govern de la Generalitat en relació al trasllat de la seu de l’INCAVI de Barcelona a Vilafranca, quan té previst dur a terme aquests trasllat, anunciat el darrer mes de maig per el Conseller, i finalment quina serà la ubicació que finalment tindrà l’INCAVI quan es traslladi a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: