Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dijous, al Casal de Cultura de Torrelavit, s’inagura l’exposició "Què pinta la Sida"

En el marc del Dia Internacional de la Sida s’iniciarà al Casal una exposició composada de diversos plafons il·lustrats orientats a la promoció d’actituds positives envers la Sida, aprofitant el món del còmic

A més a més, hi haurà un estand informatiu sobre sexualitat i afectivitat on es repartiran tríptics, llacets, i preservatius.

També el dijous de la propera setmana al Casal de Cultura de Torrelavit s’inaugura una altra l’exposició amb el titol d’"Una aposta innovadora per decidir junts el futur del territori". L’exposició es podrà visitar fins el 20 de desembre al vestíbul del Casal de Cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: