Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès s’adhereix al manifest del Dia internacional contra la violènci

Avui, divendres 25 de novembre, se celebra el Dia internacional contra la violència vers les dones, motiu pel qual les diferents administracions i les entitats públiques i privades han organitzat actes i campanyes

Amb motiu d’aquesta commemoració, la Comissió de Govern del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha acordat adherir-se al manifest el Dia internacional contra la violència vers les dones Dona, per renovar públicament el compromís de la institució comarcal amb la lluita contra la violència de gènere. Avui es reunirà al Consell Comarcal la Comissió contra els Maltractaments. Aquesta comissió està formada per representants comarcals dels Serveis Socials, les forces policials i de Seguretat, els serveis sanitaris, els serveis judicials i els serveis específics d’atenció a la dona. Es reuneix trimestralment en comissions tècniques, i anualment en sessió plenària per fer un seguiment del protocol general de funcionament i analitzar les dades de cada servei. En la reunió el departament de Recursos Socials del Consell Comarcal presentarà un tríptic informatiu contra els maltractaments en l’entorn familiar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: