Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de Cooperacció Alt Penedès sobre Catalunya i el Marroc s’ha iniciat amb un apunt respecte a

Dijous es va celebrar la conferència que obria el cicle amb el titol "Cooperació al desenvolupament al Marroc i moviments socials marroquins"

La jornada comptava amb Xavier Martí de l’ Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament, que va explicar les línies generals amb les que treballa la Generalitat en el camp de la cooperació que donen un paper preeminant a les ONG’s i també al que es coneix com a co-desenvolupament.En la conferència també hi va participar Jesús García, coautor del llibre "Redes sociales en Marruecos".

García va apuntar que cal treballar per evitar els tòpics de la immigració.

El cicle es titula "Marroc, immigració, cooperació" i es celebrarà a l’ Auditori del Fòrum Berger Balaguer fins el 29 de novembre.

Al llarg de quatre conferències s’abordarà la situació de les dones marroquines al Marroc i a Catalunya, les dificultats per a la integració, la cooperació al desenvolupament al Marroc i la realitat social i política d’ aquest país.

El cicle es reprèn demà, dimarts, amb Yamna Ghabbar que presentarà dos estudis que s’ estan elaborant sobre l’ impacte econòmic de la violència contra les dones al Marroc i les resistències del poder judicial a l’ aplicació de la recent reforma de la Mudawana.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: