Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Àgora posa en marxa l’Escola d’Emprenedors, per tal de donar més i millor formació als emp

A banda d`ampliar la formació, s`oferiran avantatges per els participants a l`Escola que sumint 20 crèdits. Hi haurà ajuts per tirar endavant els projectes

S’ha presentat, al mateix Centre àgora, aquesta iniciativa que es posa en marxa per tal de reforçar encara més la tasca en la promoció i assessorament de la creació de noves empreses que ja es feia des del centre. L’Escola d’Emprenedors ve a completar i complimentar, com explica el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Pareta, la tasca que en aquest camp desenvolupa des de fa 7 anys el Centre àgora.

La directora del Centre, Rosa Figueras, comentava també en la presentació que aquesta oferta se suma ja a la formació i l’assessorament que es donen a les persones que tenen ganes de tirar endavant el seu negoci. Bàsicament l’Escola ofereix dues interessant novetats al que ja es feia fins ara.

Del pas per l’escola, els emprenedors en sortiran amb un títol que donarà fe de l’aprofitament de les diferents activitats que es duen a terme per a la seva formació. A més, s’aniran sumant crèdits, que en arribar als 20 donaran dret també a obtenir certs avantatges pel que fa a serveis i suport de cara a tirar endavant els seus projectes.

Al llarg d’aquests anys, els 17 que fa que funciona el servei de formació per emprenedors, s’han creat 460 empreses gràcies al seu assessorament i suport. Pel que fa al que portem de 2005, s’han creat un total de 49 empreses, i s’han assessorat 248 projectes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: