Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cooperacció enceta avui a Vilafranca un cicle de conferències pel coneixement de la realitat marroqu

El cicle es titula "Marroc, immigració, cooperació" i es celebrarà a l’ Auditori del Fòrum Berger Balaguer des d’ avui i fins el 29 de novembre.

Al llarg de quatre conferències s’abordarà la situació de les dones marroquines al Marroc i a Catalunya, les dificultats per a la integració, la cooperació al desenvolupament al Marroc i la realitat social i política d’ aquest país.

El tríptic que anuncia el cicle s’ ha editat, per primera vegada en àrab i en català, amb l’ objectiu d’ afavorir les relacions entre les dues cultures com ha explicat Josep Anton Esteban de Cooperacció Alt Penedès.

La conferència que avui obre el cicle es titula "Cooperació al desenvolupament al Marroc i moviments socials marroquins" i comptarà amb Xavier Martí de l’ Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament i Jesús García, coautor del llibre "Redes sociales en Marruecos".

El cicle es reprèn dimarts vinent amb Yamna Ghabbar que presentarà dos estudis que s’ estan elaborant sobre l’ impacte econòmic de la violència contra les dones al Marroc i les resistències del poder judicial a l’ aplicació de la recent reforma de la Mudawana.

Les xerrades tenen lloc a dos quarts de 8 del vespre, a l’ Auditori del Fòrum Berger Balaguer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: