Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cinc entitats penedesenques porten les regnes del FIRAVI 2006

La Fira Tècnica de la Vinya, el Vi i el Cava ha iniciat una nova etapa presentant com a novetat el I Míting Internacional de Turisme de les Rutes del Vi, però també

Per a la propera edició l’Ajuntament de Vilafranca, la Fundació Pro Penedès, el Patronat de Turisme de Vilafranca, la Unió Empresarial del Penedès i UVIPE treballen conjuntament. Cadascuna de les cinc entitats s’ocupa d’una àrea diferent de la fira amb l’objectiu de fer de FIRAVI 2006 un referent del sector vitivinícola mediterrani i aconseguir amb l’organització del Míting, convertir la fira en el punt de trobada de totes aquelles empreses i entitats que estiguin relacionades amb l’enoturisme.

El passat divendres es va signar oficialment el conveni de col·laboració entre totes cinc entitats, on es deixa constància de la voluntat de totes les parts implicades de participar activament en la fira que tindrà lloc a Vilafranca entre el 16 i el 18 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: