Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bernat Villaroya substitueix Patro Recober al capdavant de l’executiva local de Vilafranca d’Iniciat

Divendres l’agrupació local d’ICV de Vilafranca va celebrar assemblea general que va servir per renovar la direcció d’aquesta formació política a Vilafranca.

Fins ara el president de l’Agrupació local era Patro Recober, regidor a l’Ajuntament en representació d’ICV; que a partir d’ara ha deixat el càrrec directiu a l’executiva en mans de Bernat Villaroya. Aquest te 28 anys, i va ser escollit com dèiem divendres, al costat d’una nova directiva que conjunta cares noves amb algunes d’històriques, com la del mateix Patro Recober i Xavier Paretas. Al seu costat hi haurà Berta Malonda, Jaume Clos, Laura Carbó i Toni Peñafiel. Un dels dubtes de cara als propers mesos a Iniciativa passa per estudiar la possibilitat de confeccionar una llista pròpia a les properes municipals. Una tasca que la nova directiva entoma amb ganes, però conscients que hi ha molta feina per fer.Des de ICV s’han plantejat també la ferma voluntat de treballar per fer arribar les seves propostes a la societat, al mateix temps que agilitar mecanismes per recollir les inquietuds dels ciutadans. De fet, en aquest sentit van parlar del Col·lectiu Vilafranca, del que ells formaven part juntament amb el PSC, però que després de certes desavinences de funcionament i de politització per part dels socialistes, van decidir abandonar. A partir d’aquí Iniciativa vol reprendre el camí i treballar per tal d’aconseguir arribar a la població, treballant amb il·lusió per ser forts a la vila.

El primer dels actes que han organitzat és per aquest mateix divendres, a 2/4 de 9 del vespre a l’Escorxador, amb una xerrada sobre Europa l’efecte de les decisions que es prenen al Parlament de Brussel·les, a càrrec de l’Eurodiputat Raul Romeva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: