Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una xerrada sobre protecció de persones amb dis

El ponent serà Josep Tresserras, director de la Fundació Tutelar Aspanias, i té com a objectiu explicar als pares i els familiars de les persones amb discapacitat intel·lectual en què consisteixen els mecanismes legals de la incapacitació i la tutela i quins són els seus avantatges i inconvenients. La xerrada també pot ser d'interès per [...]

El ponent serà Josep Tresserras, director de la Fundació Tutelar Aspanias, i té com a objectiu explicar als pares i els familiars de les persones amb discapacitat intel·lectual en què consisteixen els mecanismes legals de la incapacitació i la tutela i quins són els seus avantatges i inconvenients.

La xerrada també pot ser d’interès per als pares i familiars de persones amb malalties mentals cròniques severes o per als familiars de persones que pateixen diferents formes de demència.

La xerrada titulada "La protecció de persones amb discapacitat intel·lectual: incapacitació i tutela" començarà a les 7 de la tarda, a la sala de plens del Consell Comarcal, i hi poden assistir totes les persones que estiguin interessades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: