Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comencen les conferències del Vilaentitats, la 3a Fira d’ Entitats de Vilafranca

El Grup Ginesta projectarà el seu DVD "El càncer de mama. Ginesta en parla" i a continuació, s' obrirà un col·loqui. L' acte tindrà lloc avui, a les 7 de la tarda, a l' Escorxador. Al cap d' una hora, a les 8 del vespre, l' Atlètic Club Vilafranca organitza una xerrada per parlar de [...]

El Grup Ginesta projectarà el seu DVD "El càncer de mama. Ginesta en parla" i a continuació, s’ obrirà un col·loqui. L’ acte tindrà lloc avui, a les 7 de la tarda, a l’ Escorxador.

Al cap d’ una hora, a les 8 del vespre, l’ Atlètic Club Vilafranca organitza una xerrada per parlar de l’ esport, la família i la societat amb David Vilches i Caterina Souza del Grup d’ Estudis de psicologia de l’ esport de la UAB. La conferència també tindrà lloc a l’ Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: