Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana comença la novena temporada de la Ruta del Xató

Un sopar a Sant Jaume dels Domenys ha donat el tret de sortida a la temporada 2005/2006 de la Ruta del Xató a les comarques del Penedès-Garraf.

Enguany, un dels noms propis és el del polifacètic Pere Tàpias que és el nou Ambaixador d’ aquest plat típic.

A partir d’ ara ja es podran demanar les cinc receptes de xató, cadascuna amb els seus adeptes. Al respecte, la presidenta del Gremi d’ Hostaleria i Turisme de l’ Alt Penedès, Dolors Pons, afirma que el xató de Vilafranca és un dels que més agrada i que cada vegada es coneix més.

La temporada del xató acaba a l’ abril, tot i que cada vegada està més present a l’ estiu, segons Pons.

La novena temporada arrenca amb un important acte de promoció a Barcelona, dins l’ Any de la Gastronomia. Aquest dissabte tindrà lloc una degustació de xató al Mercat de Sant Antoni, acompanyada per vi de la DO Penedès.

Entre la resta d’ accions promocionals destaquen un bitllet de tren per a la Ruta del Xató, el carnet "Amics de la Ruta del Xató" i el sorteig de 9 estades de cap de setmana en hotels emblemàtics de les 3 comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: