Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte torna la Fira de Santa Llúcia a Vilafranca

La plaça de Santa Maria acollirà una nova edició de la tradicional Fira de Santa Llúcia, que tindrà lloc diàriament fins el dia 18 de desembre.

A la Fira de Santa Llúcia s’hi poden trobar tota mena d’objectes i guarniments nadalencs a més d’arbres i plantes típics d’aquestes dates. L’horari de la Fira serà de 10 del matí a 8 del vespre.

D’ altra banda, el Patronat Municipal de Comerç i Turisme organitza també per als primers dies de l’any 2006 la segona edició del Mercat de Reis que comptarà amb la presència professionals artesans de l’Alt Penedès. El Mercat de Reis restarà ubicat a la Plaça de Santa Maria els dies 3, 4 i 5 de gener i a les parades es poden trobar articles elaborats artesanament en diverses tècniques i materials com la fusta, la ceràmica, el cuir, la bijuteria, les flors seques, roba i també alguns productes d`alimentació natural, cosmètica i perfumeria.

El Mercat de Reis començarà diumenge, dia 3 de gener, i se celebrarà durant tot el dia. Els dies 3 i 4 de gener les parades és podran trobar a partir de les 5 de la tarda i fins les 9 de vespre i el darrer dia, el 5 de gener, tornarà a celebrar-se en horari de matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: