Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana s’inicia la vuitena edició del Cava Jazz de Font-rubí, que tindrà el seu punt

El cicle d`aquest any tornarà a estar centrat en la música dixie, i amb protagonisme de vocalistes, després de la bona rebuda que va tenir el cicle de l`any passat.

El cava jazz de Font Rubí és ja un clàssic dins de les programacions musicals de la comarca, i més encara si ens centrem en la música jazz, convertint-se llavors ja pràcticament en l’únic referent estable. Son vuit les edicions, amb la que s’inicia aquest cap de setmana, d’aquest cicle. Dissabte al vespre, al centre de Font Rubí, l’actuació dels Crocodillos obrirà el cicle. Des de l’organització Jaume Domènech comentava que es tracta d’un grup que ja va venir l’any passat al Cava Jazz, i que va agradar força.

La següent de les actuacions ja serà l’any 2006, concretament el 21 de gener coincidint amb la festa major d’hivern de Font rubí, i amb la Vella Dixieland que celebra també el seu 25è aniversari. Aquesta serà una de les més destacades, i la que tindrà una entrada més cara. Si la resta d’actuacions costaran 6€; aquesta tindrà un preu de 8€.

El mes de febrer l’actuació serà el dia 18, amb Adarbe jazz; el 18 de març actuaran Xavi Díez Quartet; i tancaran el cicle Susi Castellet i Josep M. Domènech Quartet.

A l’igual que es va fer l’any passat, i vista la bona resposta obtinguda, enguany s’ha buscat centrar les actuacions al voltant de la música dixie. Jaume Domènech

Com és habitual l’entrada al Cava Jazz dona dret a una copa de cava i la degustació de productes del municipi. Des de l’organització s’ha comentat també que s’intentarà conservar en totes les actuacions el format de taula i cadires a la platea, ja que resulta molt més acollidor. L’única actuació en que pot perillar aquesta distribució, és en la de la Vella Dixieland, si hi ha molta presència de públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: