Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Visiten Catalunya les contra parts de projectes Igualem, en que participa Vilafranca, amb la intenci

Aquests dies són a Catalunya representants de les ciutats d’Anglaterra i Alemanya que participen en aquest projecte transnacional, que a Catalunya compta amb la participació de Manresa, Vilanova, Igualada i Vilafranca.

A la trobada hi falten els representants italians, que per motius d’agenda no s’han pogut desplaçar a Catalunya. Ahir matí els participants van estar a Vilanova, i a la tarda a Vilafranca, per tal de conèixer la situació i les polítiques d’ocupació de l’ajuntament vilafranquí. Demà seran a Manresa i Igualada. El responsable del programa a l’Ajuntament de Vilafranca, Fernando de León, comentava que aquest projecte pretén estudiar i fer programes per a la inserció laboral de les dones.

La previsió és que el projecte s’allargui fins a juliol de 2007. Aquesta és la segona activitat transnacional que es tira endavant, i de León destacava precisament aquesta part del programa com a una de les més importants, ja que facilita l’intercanvi de coneixements.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca es considera que en els darrers temps s’ha avançat força en aquest camp de la inserció laboral de les dones, en tasques que fins ara estaven pràcticament lligades només a la figura masculina. De totes maneres, de León ha comentat que a pesar que s’han escurçat diferències amb altres països, com Alemanya i Anglaterra, queda encara molt per fer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: