Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca es promociona a Alemanya

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme participarà des de divendres fins al 6 de novembre a la fira internacional OFFERTA a la ciutat alemanya de Karlsruhe.

Atenent a la invitació de l’alcalde de Bühl, ciutat alemanya agermanada amb Vilafranca, la capital de l’Alt Penedès promocionarà la seva vessant turística en una de les fires multisectorials més importants del sud d’Alemanya compartint espai amb altres poblacions agermanades amb Bühl com les ciutats de Vantaa (Finlàndia), Pesaro Urbino (Itàlia) i Matsee (Aústria).

La fira Offerta és un dels esdeveniments socials i econòmics més importants de la regió de Baden-Württemberg en la que hi participen 900 empreses expositores que es distribueixen en quatres sales d’exposició amb més de 50.000 m2.

A més de participar a la fira, el Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca realitzarà una trobada amb representants polítics i tècnics de Bühl per tal de debatre possibles àmbits de col·laboració en matèria de turisme del vi entre les dues ciutats agermanades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: