Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un incendi ha cremat dues naus a Sant Pere de Riudebitlles

Poc després de dos quarts de cinc de la matinada, els Bombers han estat alertats d’ un incendi en unes naus.

Es tracta de naus de 300 metres quadrats i d’ una sola planta que s’ utilitzen com a magatzems. Les dues naus formen part d’ una illa de sis naus industrials, al carrer Serra de Gramar, a tocar del poble, de les quals aquestes dues han quedat totalment afectades pel foc.

L’ alcalde de Sant Pere de Riudebitlles, Joan Martí, ha explicat a la nostra emissora que les naus cremades servien com a magatzems de cartró i material divers i afortunadament, quan s’ ha declarat el foc no hi havia ningú a dins.

L’ alcalde també ha destacat la ràpida intervenció dels Bombers de la Generalitat que han desplaçat 17 vehicles i a les 8 del matí ja donaven el foc per controlat. La ràpida intervenció també ha fet que l’ incendi no afectés la resta de naus.

Aquest migdia encara quedava un petit retén dels Bombers que continuava remullant les naus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: