Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Última sessió de les onzenes jornades de Formació i animació pastoral

. Sota el títol "Fulls de ruta per a la salvació. Propostes originals del missatge cristià", el director de La vanguardia digital Lluís Foix i la monja Conxita Gómez van explicar les seves

La sala mossèn Vinyeta estava plena de gom a gom per sentir aquests dos personatges explicar la seva experiència com a cristians. De fet, el títol de la sessió que clausura el cicle era "Cristians d’avui" i se centrava, en primer lloc, en el cas de la Conxita Gómez. La Conxita va ser no creient fins a prop dels trenta anys. Quan ja ho tenia tot, vivia amb la seva parella en un pis propi i tenia una bona feina com a professora de químiques, se’n va adonar que li faltava alguna cosa i que, tot i així, no era feliç. Després de pensar i reflexionar molt es va sentir acollida per la religió fins al punt que ara és monja de Sant Benet de Montserrat.

L’experiència de Conxita Gómez també va estar acompanyada per les consideracions que feia el director de La Vanguardia Digital Lluís Foix. Foix defensava el fet de ser cristià i viure en plena normalitat, sense haver de donar cap mena d’explicació.

La sessió d’ahir va comptar amb la presencia del bisbe de la diòcesi de Sant Feliu Agustí Cortés i clausurava les onzenes jornades de formació i animació pastoral que han tingut lloc durant aquesta setmana a la sala mossèn Vinyeta.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: