Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix acull la XVI Fira Artesana

El proper cap de setmana, tindrà lloc la 16ena edició de la Fira Artesana de Torrelles de Foix que aplega desenes d’artesans de tota la comarca.

Entre les diferents activitats organitzades amb motiu d’aquesta jornada, es troba la celebració del XI Concurs de Pa Artesanal, un iniciativa singular a Catalunya.

Durant tot el cap de setmana, Torrelles de Foix es convertirà en la capital de l’artesania de l’Alt Penedès. El recinte firal acollirà la trobada anual on els artesans mostren les seves creacions en tallers on treballen diferents materials i en parades on es poden adquirir objectes de gran qualitat. La inauguració oficial d’aquesta XVI edició de la Fira tindrà lloc dissabte a les 11 del matí a la Plaça Nova i anirà a càrrec de l’alcalde, Salvador Miralles, i de la corporació municipal, així com d’altres autoritats convidades.

Un dels plats forts de la Fira Artesana torna a ser el Concurs de Pa Artesà de Torrelles de Foix. Es tracta d’una iniciativa pionera a Catalunya que s’ha consolidat en aquests 11 anys de vida i que aplega mestres en l’art d’elaborar pa, procedents de tots els racons del país. Durant la Fira Artesana, es podran admirar els pans que participen en el concurs. El lliurament de premis tindrà lloc el diumenge a dos quarts de vuit del vespre. Amb motiu de la XVI edició de la Fira Artesana de Torrelles de Foix, també s’han organitzat altres activitats com ara exposicions fotogràfiques i de manualitats, conferències i la VI Trobada de Puntaires que tindrà lloc durant tot el matí del diumenge. El dissabte a dos quarts de vuit del vespre , la companyia Gog i Magog recorrerà els carrers de Torrelles amb el seu espectacle "Oníric" de teatre al carrer.

La cloenda d’aquesta edició de la fira d’artesania arribarà diumenge a dos quarts de 9 del vespre amb una festa amb cava, coca i xocolata per a totes les persones assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: