Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salvem el Penedès demana a la Generalitat i a l`Estat la retirada del Quart Cinturó dels pressuposto

La plataforma ciutadana i la Campanya Contra el Quart Cinturó, que agrupa més de 270 entitats, lamenten que el projecte de pressupostos de l`Estat inclogui de nou una partida de 26 milions d' euros per la seva execució, així com una dotació per a estudiar la perllongació cap a Vilafranca i el tancament fins a [...]

La plataforma ciutadana i la Campanya Contra el Quart Cinturó, que agrupa més de 270 entitats, lamenten que el projecte de pressupostos de l`Estat inclogui de nou una partida de 26 milions d’ euros per la seva execució, així com una dotació per a estudiar la perllongació cap a Vilafranca i el tancament fins a Granollers.

Tal com ja va passar en els anteriors pressupostos, confien que les negociacions que s`estan duent a terme permetin corregir aquesta decisió i conduir les inversions cap a projectes coherents amb les problemàtiques de mobilitat i de transport públic que afecten el Penedès i la resta de Catalunya.

Salvem el Penedès denuncia que la partida econòmica prevista per a iniciar les obres del Quart Cinturó va en contra de les actuacions engegades pel govern de la Generalitat, que té en marxa la redacció del Pla de Carreteres de Catalunya, el Pla Director de l`Alt Penedès i el Pla Territorial Parcial de la Regió Metropolitana de Barcelona que es posicionaran al respecte.

La Campanya Contra el Quart Cinturó considera necessàries algunes actuacions sobre la xarxa viària, però en cap cas pensa que aquestes inversions hagin de servir per a realitzar una nova via per al trànsit de pas, que en aquests moments no és l`origen de la congestió de la xarxa viària, sinó per millorar els colls d`ampolla en els desplaçaments direcció Barcelona i els de l`àrea metropolitana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: