Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 500 persones participen en la <i>Pedalada verda</i>

La Rambla de la Girada va ser el punt de trobada dels gaireb&eacute; 500 participants de la Pedalada verda, que un any m&eacute;s van organitzar els Castellers de Vilafranca. L'objectiu &eacute;s fer un tomb per la vila amb qualsevol vehicle sense motor. La majoria dels vehicles van ser bicicletes per&ograve; tamb&eacute; es va poder veure [...]

La Rambla de la Girada va ser el punt de trobada dels gaireb&eacute; 500 participants de la Pedalada verda, que un any m&eacute;s van organitzar els Castellers de Vilafranca. L’objectiu &eacute;s fer un tomb per la vila amb qualsevol vehicle sense motor.

La majoria dels vehicles van ser bicicletes per&ograve; tamb&eacute; es va poder veure algun pati i patinet. Des de la rambla de la girada i en un recorregut d’aproximadament una hora la pedalada va passar per diversos carrers de la vila, passant per la rambla nostra senyora, l’avinguda de Tarragona, el carrer Am&agrave;lia soler i fins arribar al parc de Llevant.

Els participants van endur-se una samarreta commemorativa de l’acte.

A l’arribada se’ls va obsequiar amb una xocolatada i amb jocs inflables per als m&eacute;s petits. El sorteig d’una bicicleta i diversos regals va posar el punt i final a aquesta festa que compta amb el suport de l’ajuntament i caixa Pened&egrave;s.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: