Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més d’ una vintena d’ expositors participen a la III Mostra de vins, caves i productes artesanals de

Aquest cap de setmana se celebra la Festa del Most de Font-rubí.

L’ obertura de la nova temporada del Casal de Joves, a dos quarts de 7 de la tarda, enceta els actes que finalitzaran diumenge amb un ball.

La inauguració de la temporada del Casal quedarà certificada amb un taller per joves i adolescents sobre la prevenció i el consum de les drogues il·legals, a es 7 de la tarda. Els actes d’ avui finalitzen amb una xerrada-col.loqui, a les 9 del vespre, sobre les capes vegetals a la vinya i les conseqüències de la sequera a càrrec del tècnic de l’ INCAVI, Lluís Giralt.

Demà, a les 7 de la tarda, s’ inaugura el plat fort de la Festa del Most, la III Mostra de vins, caves i productes artesanals. En tres anys, la mostra ha tingut una progressió, passant dels 17 estands als 23 actuals.

La mostra tancarà portes a les 12 de la nit i a les 10 tindrà lloc una actuació de la Sitjazz Band. L’esmorzar del veremador a base de pa torrat amb arengada, cansalada i raïm obrirà els actes de diumenge, de 9 a 11 del matí.

A les 10 començarà la tercera Trobada de Plaques de Cava i a les 11 del matí, s’ escenificarà el "Celler de Font-rubí", un espectacle interactiu que mostra com es feia el vi a les cases de pagès a principis del 1900. A l’ acabar la representació a càrrec del grup de teatre La Carrerada, actuaran els balls populars i folklòrics del municipi. Per acabar, tindrà lloc la trepitjada de raïm oberta al públic i la venda-desgutació del most de l’ any. A les 3 de la tarda es clourà la mostra i la Festa del Most acabarà amb un ball a càrrec de l’ orquestra Kripton, a la sala d’ actes del Centre Recreatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: