Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Oficines de Català de Vilafranca i Sant Sadurní inicien una nova etapa del programa Voluntaris p

Fins la primera setmana de novembre estan obertes les inscripcions per a totes les persones o entitats interessades a participar-hi o adherir-s´hi.

Per participar en aquest programa només cal que una persona que parli català i un alumne comparteixin un mínim de 10 hores de conversa, amb l`únic compromís de mantenir-les sempre en català.

La finalitat de Voluntaris per la llengua és doble, per una banda vol apropar les persones que acaben d’ arribar amb les autòctones i per l’ altra, entendre’s parlant una mateixa llengua, en aquest cas la catalana.

A partir de Tots Sants, les persones que participin en el programa ja podran iniciar les converses, una hora a la setmana. Prèviament, les Oficines de Català de Vilafranca i de Sant Sadurní faran una sessió de presentació del programa, que també servirà perquè les parelles, o en algun cas els trios, es puguin conèixer. També es donaran els materials de suport, s’oferiran llocs per a les trobades i les orientacions necessàries per al bon funcionament del programa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: