Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Empresa Municipal d’Aigües de Vilafranca donarà facilitats per tal d’accedir al canvi d’aforament

Els responsables de l’empresa municipal van presentar ahir les noves instal.lacions del magatzem logístic que es troba a les cantonades dels carrers Doctor Pasteur amb Doctor Fleming.

Es tracta d’un magatzem que deslliura d’espai les oficines de l’empresa de la Plaça Jaume I, i que a la vegada facilitarà la rapidesa de l’actuació dels serveis tècnics de l’empresa en casos d’avaries, perquè es disposa de més espai per emmagatzemar material. La presentació d’aquestes noves instal.lacions va servir també per fer balanç de la campanya "gota a gota s’esgota", per parlar de la sequera i per anunciar properes campanyes de conscienciació per l’estalvi d’aigua.

El president de l’empresa municipal d’aigües de Vilafranca, Joan Pareta, destaca els bons resultats de la campanya "Gota a gota" , perquè en un mes i mig s’han lluirat prop de 400 quits d’estalvi d’aigua.D’altra banda un dels principals reptes de l’empresa es troba en afavorir el canvi d’aforament a comptadors a les cases de Vilafranca. En aquests moments un 50% dels veïns de la vila disposen de comptadors, un sistema que permet sensibilitzar millor la població per l’estalvi d’aigua.

Joan Pareta ha anunciat una propera campanya en la que es donarà facilitats per tal d’afavorir el canvi.

En relació a la sequera de moment es mantenen les condicions implementades per l’ajuntament a principis de l’estiu, d’estalvi en el rec públic i a diferents espais municipals. De tota manera si es manté encara la situació de sequera en la conca del Ter-Llobregat, es provable que finalment s’hagin d’aplicar algun tipus de restriccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: