Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Vilafranca ratifica que no està disposat a assumir sobre costos de les obres de l’AV

L`equip de govern defensa també que l`actual estació de rodalies mantindrà el seu servei, però que s`ha de fer una reforma de la instal·lació

El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament vilafranquí, Josep Colomé, ha comentat avui a la nostra emissora els resultats de la reunió que divendres l’alcalde Marcel Esteve i ell mateix van mantenir amb responsables dels treballs del AVE a la capital de l’Alt Penedès. LA reunió, amb un marcat caire polític va servir, segons Colomé, per deixar clar al director de construccions i al gerent d’Obres de l’ADIF, que l’ajuntament no està disposat a assumir cap sobre cost derivat de millores en la seguretat de la línia

A banda d’aquesta qüestió, Colomé va comentar també que s’havia parlat sobre la remodelació de l’estació de rodalies de Vilafranca, un projecte en el qual s’ha de treballar per tal de condicionar-la, tot mantenint però l’edifici actual.

Una altra de les qüestions que s’han parlat en aquestes reunions és el ritme de les obres de cobriment a la vila. En una reunió que s’ha fet avui, per exemple, s’ha comentat que la vaga de camions de fa unes setmanes així com les pluges, han alentit els treballs a la zona del carrer General Cortijo, i que per tant finalitzaran uns quinze dies més tard del que estava previst.

Colomé ha recordat també que les reunions entre ajuntament, ADIF i ministeri es fan de forma periòdica, tant a nivell tècnics com polítics, i que per tant hi ha un seguiment acurat i continu del desenvolupament dels treballs del pas de l’AVE per Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: