Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’agrupació Polifònica de Vilafranca fa aquest diumenge un concert a benefici de la Lliga Reumatològ

Els fons que es recaptin es destinaran al projecte "Buscant Salut" que impulsa la delegació penedesenca de la Lliga.

"Buscant Salut" pretén oferir servei psicològic a aquelles persones que se’ls diagnostiqui una malatia reumàtica crònica, segons ha explicat Dàmaris Joan de la Lliga Reumatològica.

El concert a càrrec de la Polifònica tindrà lloc aquest diumenge, a les 7 de la tarda a Cal Bolet, i també inclourà col.laboracions literàries. Tant Felisa Ocaña, membre de la Lliga, com Armand Beneyto participaran en un acte que serà conduït per el locutor d’aquesta emissora, àlex Santamaria.

La venda de les entrades es farà al mateix teatre i el donatiu mínim és de 5 €. Així mateix, s’ha establert una entrada zero per aquelles persones que vulguin col·laborar amb el projecte de la Lliga Reumatològica, però que no puguin assistir al concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: