Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per una vegueria pròpia considera que un cop feta la proposta d’estatut cal vetllar en

Els membres de la Plataforma consideren que en breu es coneixerà la proposta territorial que vol fer el Govern.

Els membres de la Plataforma per una vegueria pròpia van fer ahir una reunió per tal de valorar l’actual moment de cara a les seves reivindicacions, i més encara després que la proposta d’Estatut aprovada al Parlament de Catalunya ja defineix el territori en municipis i vegueries. Els membres de la Plataforma consideren que en breu es coneixerà la proposta territorial que vol fer el Govern.

Des de la Plataforma es vol estar doncs ara més a l’aguait, i potenciar la seva reclamació de que des del govern s’escolti el territori. En aquest sentit, com comentava Simón, han fet una carta oberta adreçada a la ciutadania en la que expliquen el que han fet fins ara i quines son les demandes de la Plataforma.

Abans de finals d’any la Plataforma te la voluntat d’haver portat a tots els municipis del Penedès la primera moció en que demanen el seu suport, i potenciar també la segona en que es demana que la Generalitat agiliti aquesta definició de la planificació territorial.

En aquests moments la Plataforma ha recollit ja més de 5.000 adhesions particulars; i 70 entitats de les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Garraf i Anoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: