Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Moixiganga de Vilafranca celebra el vintè aniversari

Amb motiu de la celebració del vintè aniversari de la recuperació de la Moixiganga, el ball convida a tots els vilafranquins, penedesencs i en especial a tots els moixiganguers i moixigangueres d’aquests vint

Des de la Moixiganga de Vilafranca s’han preparat dues activitats que es duren a terme el proper dia 26 de novembre: a les 9 del vespre, a l’església de Sant Francesc, l’esbart de Santa Eulàlia de Banyeres farà una representació de la Moixiganga de Lleida. A continuació, la Moixiganga de Vilafranca oferirà una representació complerta de tots els seus quadres i a aquesta actuació es convida tothom que vulgui participar.

Un cop acabada l’actuació, es farà un sopar d’aniversari obert especialment a tots els moixigangers i moixigangueres que durant aquest vint anys han participat al ball. També fan extensiva aquesta convocatòria als familiars del balladors, balladores i a totes aquelles persones que d’una manera o d’altre han tingut relació i cura del ball.

Per tal d’informar-vos sobre com participar en aquest sopar podeu entrar a la pàgina web de la Moixiganga de Vilafranca: www.moixiganga.org, sol·licitar informació enviant un e-mail a o bé trucar al Xavier Florentín, al 630 11 01 75.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: