Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fornal va organitzar dijous una xerrada per una nova cultura de l’energia

A l’acte hi va participar el Roger Molist, membre de la Plataforma "No a la MAT", una entitat que lluita contra la implantació de la línia d’alta tensió i les estacions transformadores a

Molist va alertar que el pas de la línia afectarà en el futur a la resta de comarques dels Paisos Catalans, perquè en el futur ha de portar energia elèctrica de Franca al nord de l’àfrica. El projecte planteja una línia d’alta tensió que necessita una ocupació de 400 metres d’ample i que no respecta el territori.França té excedents d’energia, per l’ús de sistemes a nivell casolà de energia renovable. Des de la plataforma estan en contra de la línia perquè consideren que hi ha altres alternatives i perquè creuen que respon bàsicament a les ganes de fer negoci de les empreses.A la xerrada es va parlar de l’ús dels elements tècnics que permeten a nivell particular aconseguir energies renovables, com és el cas de les plaques solars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: