Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coordinadora Gatap de grups de teatre amateurs de l’Alt Penedès ha presentat aquesta setmana el c

La roda de teatre comença diumenge a Vilafranca amb l’obra Malayerba del grup El Fanal de Sant Quintí de Mediona.

Malayerba és una història protagonitzada per dos camells, una vella, la seva néta i un policia. Amb un to irònic fa una bona repassada sobre els racons més foscos de la societat del benestar. Aquest muntatge del grup de teatre El Fanal, de Sant Quintí de Mediona, donarà el tret de sortida aquest diumenge a les set de la tarda a la quinzena roda de teatre amateur de l’Alt Penedès.

La roda continuarà fins l’11 de febrer amb una trentena de representacions que es duran a terme als diversos espais municipals dels pobles de la comarca. Els encarregats de fer realitat aquestes representacions són els grups de teatre amateur de l’Alt Penedès amb obres i títols com "La corona d’espines", de Josep Maria de Sagarra, "Pels pèls" de Paul Portner, "Mareig" de Jordi Sánchez o "Paraules encadenades" de Jordi Galceran.

La quinzena edició de la roda va ser presentada pels membres de la coordinadora a l’Alt Penedès aquest dilluns. El president de la coordinadora Isidre Ros explicava que hi ha dos ajuntaments més que s’han adherit a la roda per poder veure els espectacles als seus municipis.La roda de teatre arribarà, doncs, a bona part dels municipis de la comarca amb espectacles teatrals contemporanis i, en molts casos, basats en l’humor i la ironia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: