Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 79ena edició de la romeria de les parròquies de Vilafranca a Montserrat serà els dies 14, 15, 16

El sentit pastoral de la romeria, ve emmarcat enguany per la memòria dels 40 anys de la cloenda del Concili Vaticà II (1965-2005).

Els actes més destacats de la romeria d`enguany són el divendres dia 14 la celebració penitencial al cambril, a les 5 de la tarda. El dissabte dia 15 visita a la cova, a les 10 i el Via Crucis, a dos quarts de cinc de la tarda.

A les sis hi ha la rebuda dels romeus a l`atri de la basílica amb la imatge del sant crist, i activitat lúdica per als infants i joves. La Vetlla de Santa Maria, amb la participació de la coral "L`Espinguet" i el ball d`en Serrallonga, es farà a les 10 de la nit. El diumenge dia 16 hi ha

missa conventual, amb text introductori i ofrenes de la romeria de Vilafranca; en acabar, salve de l`escolania i paraules del pare abat;

i tot seguit, a les places, actuació de les colles castelleres.

Els romeus també celebraran actes el dilluns.

La Junta parroquial organitzadora ha distribuït cel·les per a 270 persones, a les quals cal sumar-ne més de 100 que resideixen en cel·les llogades pel seu compte a Montserrat o a l`hotel Abat Cisneros. Això sense comptar totes les persones que pujaran només un dia o per a participar en actes puntuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: