Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Foment Sardanista de Sant Sadurní clourà el seu 60è aniversari amb una trobada d’aplecs de les comar

Els actes es faran el proper 27 de novembre, a Can Codorniu, i son oberts també a la participació de tothom

Amb motiu de la cloenda del seu 60è aniversari, Foment Sardanista de Sant Sadurní organitza aquesta trobada de les poblacions de les comarques barcelonines que tenen aplec sardanista. Una trobada que arriba ja en aquesta ocasió al seu 10è aniversari. àngels Vendrell, de Foment Sardanista de Sant Sadurní explicava els actes que han organitzat per el proper 27 de novembre, a Can Codoriniu, i que se centraran en una assemblea de les entitats que participen en els aplecs, una ballada de sardanes, un dinar i un concert.

De moment compten amb la participació de prop de 300 persones que vindran només de les comissions dels aplecs. Vendrell explicava també que es tracta d’un acte obert a la participació de tothom qui vulgui acostar-s’hi per passar una bona estona amb les sardanes. Només cal trucar al telèfon 93 891 23 38 per fer la reserva del dinar i el concert de la tarda.

D’altra banda, des del Foment Sardanista de Sant Sadurní comentaven també el moment actual per el que està passant el mon de la sardana. àngels Vendrell considerava que, tot i que en certes poblacions entre les quals hi ha Sant Sadurní la gent jove s’acosta a les ballades de sardanes, en general hi ha una manca de suport institucional i ajuts cap el moviment sardanista.

Per tal de parlar de totes aquestes qüestions, al mateix temps que celebrar els 60 anys de l’entitat, Foment Sardanista acollirà als organitzadors d’aplecs sardanistes de les comarques barcelonines el proper 27 de novembre en la seva desena trobada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: