Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Està oberta la inscripció per participar a la VII Trobada de Bessons Univitel.lins del Penedès-Garra

Organitzada per la societat Gèminis, el cap de setmana del 19 i 20 de novembre se celebrarà, a la casa de colònies de Penyafort, la VII Trobada de Bessons Univitel.lins del Penedès-Garraf, la primera que durarà dos dies. S'hi arribarà dissabte a mitja tarda i se celebraran diversos jocs i activitats bessonívoles fins arribar a [...]

Organitzada per la societat Gèminis, el cap de setmana del 19 i 20 de novembre se celebrarà, a la casa de colònies de Penyafort, la VII Trobada de Bessons Univitel.lins del Penedès-Garraf, la primera que durarà dos dies.

S’hi arribarà dissabte a mitja tarda i se celebraran diversos jocs i activitats bessonívoles fins arribar a l’hora de sopar, un sopar. Posteriorment se celebrarà un ball bessonívol amb DJ professional i bar obert. Diumenge, a mig matí, es donarà per acabada la trobada. De totes maneres, les parelles que no es vulguin quedar a dormir podran tornar dissabte a l’hora que vulguin.

Els interessats a participar-hi, que han de ser, exclusivament, parelles de bessons o bessones univitel.lines, han d’anar vestits iguals i han de portar sac de dormir o llençols.

El preu per bessó és de 50 euros i inclou totes les despeses. Per poder prendre-hi part s’ha de fer un ingrés de 100 euros per bessonada en un compte corrent de Caixa Penedès fins al dia 7 de novembre. Per a qualsevol informació complementària es pot escriure a l’adreça de correu .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: