Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es registren un total de 1200 visites en la primera jornada de portes obertes al centre sociosanitar

Aquest matí encara es podia visitar el nou centre sociosanitari Ricard Fortuny, un centre que obrirà les seves portes el proper 15 d’octubre.

Aquesta jornada de portes obertes també va comptar amb la visita de Josep Fortuny, fill de Ricard Fortuny el metge vilafranquí que va impulsar moltes iniciatives vinculades a l’art i la cultura catalana. La residència porta el seu nom també pel treball d’aquest metge dins la vila com és la contribució a la fundació del museu de Vilafranca, la publicació de la revista setmanal "Patufet", i fundador també d’una escola d’infermeres a Vilafranca.

Josep Fortuny, acompanyat dels responsables del centre i també de l’alcalde Marcel Esteve i del coordinador de l’àrea de benestar social Ramon Xena va poder conèixer amb profunditat el centre.

També comentava què li hagués semblat al seu pare aquest homenatge, un home que segons ell va fer el què va fer pel sol fet d’estimar-se Vilafranca.

Un total de 1200 persones van passar ahir pel centre. Un nou espai que augmenta les places de servei assistencial a la gent gran de Vilafranca.

Recordem que aquest centre té una capacitat de 250 places sociosanitaries que permeten ingressos de llarga i mitja estada o temporals.

Aquesta oferta assistèncial es complementa amb 40 places d’hospital de dia. Un centre que des de la seva direcció insisteix a no anomenar-lo residència, ja que es un espai de recuperació per tal de poder afrontar novament la vida a casa seva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: