Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC manifesta sentir-se enganyada per l`alcalde pel tractament d`una proposició sobre les obres de l

Ahir al vespre i fruit d’aquestes declaracions es va reunir l’equip de govern per tal d’aclarir els fets i desmentir algunes afirmacions.

El grup municipal d’esquerra republicana ha convocat avui una roda de premsa per manifestar el seu malestar amb l’alcalde de Vilafranca per tal i com ha anat una votació al congrés de diputats d’una proposició no de llei que presentaven els republicans demanant que si hi ha un sobre cost a les obres del cobriment de les vies a Vilafranca generat per les mesures de seguretat o d’altres que se’n faci càrrec el Ministeri de Foment.

Aquesta moció va ser esmenada pels socialistes indicant que en cas de sobre cost caldrà que el ministeri i l’ajuntament es posin d’acord per fer front a la despesa. El malestar dels republicans l’expressava Ramon Xena perquè, tot apunta que la diputada del PSC, Dolors Puig, que va defensar l’esmena, es va reunir amb l’alcalde Marcel Esteve, per acordar l’esmena.

El coordinador de govern s’ha mostrat perplex i considera que els republicans es troben en una situació incòmode. Per això li demanen a l’alcalde explicacions.

Segons Ramon Xena l’alcalde de Vilafranca no s’ha de veure afectat

per interferències de partit i ha de defensar els interessos de Vilafranca.

Justament avui l’alcalde es troba a Madrid en una reunió de la comissió de seguiment de les obres de l’Ave. Xena ha criticat que des que es va signar el conveni , l’any 2003, la d’avui és la primera reunió formal d’aquesta comissió de seguiment.

Ahir al vespre i fruit de les declaracions de Ramon Xena es va produir una reunió amb l’equip de govern per tal d’aclarir els fets i desmentir alguns dels supòsits presentats per ERC.

Des de l’equip de govern també es va deixar clar que les fonts que han arribat a orelles de Ramon Xena han estat errònies i que les reunions de l’equip de govern és on s’han d’aclarir aquests temes.

Després de l’aclariment dels fets el portaveu de govern afirmava la necessitat i voluntat de tirar endavant de manera conjunta i sense discrepàncies, una vegada aclarida la situació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: