Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots repeteixen la seva millor actuació en descarregar tres castells de vuit a Barcelona

Els Xicots de Vilafranca van descarregar tres castells de vuit dimecres al migdia a Barcelona, aconseguint així repetir la seva millor actuació.

Per aquest ordre, van completar la torre de vuit amb folre, el tres de vuit, el quatre de vuit i el vano de cinc de comiat, sent la segona vegada aquest any que realitzen la tripleta de castells de vuit, la primera va ser el 29 d’agost, per la festa major de Vilafranca. Val a dir que és la segona vegada que els Xicots descarreguen la torre de vuit amb folre fora de Vilafranca, quatre anys després de la primera, que va ser al mes de novembre de l’any 2001 a la plaça de la Vila de Vilanova.

Els Castellers de Barcelona van fer un intent desmuntat de tres de nou amb folre, van carregar el seu primer tres de nou amb folre de l’any, van descarregar el quatre de vuit al segon intent, van continuar amb el quatre de set amb agulla i van acabar amb el pilar de cinc al balcó. Els Sagals d’Osona van completar el quatre de vuit, el cinc de set, la torre de set i el pilar de cinc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: