Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots es plantegen el seu primer castell de nou i el cinc de vuit per a la diada del Roser

Aquest cap de setmana els Xicots de Vilafranca celebraran la Diada de la Mare de Déu del Roser.

Els actes començaran divendres amb un assaig especial per preparar els castells de l’acte principal de la Diada, l’actuació castellera. Des de la tècnica de la colla es contempla molt seriosament la possibilitat de provar per primer cop en la història dels Xicots tant el cinc de vuit com el tres de nou amb folre.

Per tal d`aconseguir aquesta fita històrica, els Xicots de Vilafranca demanen a tota l`afició que s`acosti als darrers assajos de la colla i que acudeixin el diumenge a la plaça de la Vila. L’actuació serà a partir de 2/4 d’1 del migdia.

Els Xicots han preparat per l`assaig de divendres el sorteig d`un cap de setmana a Andorra entre tothom que els ajudi en els assajos d`aquesta setmana o que els hagi fet costat en els darrers quinze dies, ja sigui assistint a assajos com a les sortides. En finalitzar l`assaig, es procedirà a fer el citat sorteig, i tot seguit es realitzarà una festa amb música dels anys 60 i 70.

El dissabte a les 5 de la tarda, els Xicots organitzen un taller de panellets adreçat a tota la canalla de Vilafranca. El mateix dissabte, vigília de la diada, a les 10 de la nit, han preparat a Cal Noi-Noi un ball de gralles obert a tothom que tingui ganes de gresca fins la matinada.

I diumenge a 2/4 d’1, els Xicots seran els amfitrions dels Castellers de Barcelona i dels Sagals d`Osona, a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: