Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els programes de Vilafranca Televisió "solidària" i "Va de Castells" augmenten la seva presència en

Els programes "Va de castells" i "Solidària" que produeix Vilafranca TV per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya continuen augmentant la seva audiència. Cada cop és més alt el nombre de televisions locals que tenen aquests dos programes dins la seva graella. Si fa unes setmanes informàvem que el Solidària l'emetien 32 televisions i [...]

Els programes "Va de castells" i "Solidària" que produeix Vilafranca TV per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya continuen augmentant la seva audiència. Cada cop és més alt el nombre de televisions locals que tenen aquests dos programes dins la seva graella.

Si fa unes setmanes informàvem que el Solidària l’emetien 32 televisions i que el Va de Castells l’oferien 22 canals, en aquests moments ja són 34 les televisions que ofereixen el Solidària i 28 les que emeten el Va de Castells.

Segons aquestes dades del darrer certificat d`emissió de la Xarxa de Televisions Locals, aquests dos programes que produeix Vilafranca Televisió arriben gairebé a tot el país.

El Solidària és un programa informatiu que pretén difondre l’activitat que desenvolupen les ONG en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació al desenvolupament. El programa té una durada de 15 minuts, tracta temes d’actualitat i ofereix reportatges de d’activitats solidàries. A Vilafranca TV podeu veure el Solidaria els divendres.

El "Va de castells" és un programa d`informació castellera de 25 minuts de durada, que resumeix les principals actuacions castelleres de la setmana, i compta amb reportatges sobre història o tècnica castellera, i seccions d`entrevistes, notícies actualitat, una agenda castellera, i el "termòmetre casteller", que assenyala el nivell de les colles. Vilafranca TV emet "Va de castells" cada dimecres a dos quarts de cinc de la tarda, amb repeticions fins l`endemà matí, fins al 30 de novembre, amb un programa monogràfic dedicat al resum de la temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: