Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els empresaris del sector del cava agraeixen el suport de Mariano Rajoy i els partits polítics catal

Com ja us informàvem ahir el president del PP, Mariano Rajoy, va voler mantenir una reunió amb representants del sector del cava per tal de conèixer l’estat d’ànim davant un possible boicot aquest

La notícia ha aparegut a tots els mitjans i la fotografia de Rajoy amb una copa de cava es pot veure avui a la portada de tots els diaris. En relació al resultat de la reunió, el president del Grup Freixenet, Josep Lluís Bonet, va agrair el gest de rajoy.

Josep Lluís Bonet ha explicat que a la reunió amb Rajoy li van transmetre la preocupació real per tal i com poden anar les vendes de cava a l’Estat Espanyol. Recordem que Rajoy va brindar amb cava per la cordura, demanant a tots els ciutadans de l’estat que deslliguin el debat polític dels sectors econòmics, i assegurant que el cava és un producte tan espanyol com ho pot ser el vi de Rioja o el pernil de Jabugo. També va dir que en les ampolles de cava hi ha productes com els taps de suro, que venen d’extremadura o les ampolles de vidre que es fabriquen a diferents punts del territori estatal. Els partits del govern de la Generalitat van rebre bé les declaracions de Rajoy, mentre que CiU va criticar que ara el PP vulgui expiar les seves culpes.

Cada vegada és més important la quantitat de missatges que circulen per la xarxa d’internet proposant un boicot als productes catalans. No només al cava, sinó també a d’altres sectors. Per exemple les caixes i bancs catalans amb més implantació a l’estat han començat a percebre un cert rebuig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: