Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els casals d’avis de Caixa Penedès del Tívoli i l’Espirall, va fer ahir un taller per fer castells.

Els participants van conèixer de primera fa com es construeix un castell, i van poder posar en pràctica els seus coneixements alçant alguns pilars

Aquest taller de castells es va fer ahir a la tarda a Cal Figarot, la seu dels Castellers de Vilafranca, i van participar-hi 110 persones dels casals d’avis de Caixa Penedès del Tívoli i de l’Espirall, a Vilafranca. Lactivitat va consistir en una presentació del fet casteller, a través d’un vídeo del darrer concurs de Castells de Tarragona, que va donar pas posteriorment a un assaig a la mateixa nau de Cal Figarot. Des del Casal d’avis del Tívoli, el seu president Jaume Massanell, valorava així l’experiència del taller.

Aquesta activitat va permetre també que gent que no coneixia la realitat del mon casteller des de dins pogués veure com és tot el procés de muntar una pinya i tirar endavant un castell.

A partir d’aquí des de Caixa Penedès es plantegen continuar fent activitats relacionades en l’entorn casteller en els seus casals, com ara un concurs fotogràfic, concurs de poesia i assistència a assaigs com a espectadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: