Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tenor Jaume Aragall ha estat investit confrare d`honor

Ahir es va celebrar dins els actes de la XXIV setmana del cava l`acte solemne d`investidura tardoral

La seu de la confraria del cava va acollir ahir a la solemne investidura tardoral que la confraria celebra dins de la setmana del cava. Enguany i en la 24ena edició d’aquesta setmana del cava el tenor Jaume Aragall va ser investit confrare d’honor.

Abans però Pere Bonet, president de la confraria va adreçar unes paraules als assistents a l’acte. En el seu discurs va detacar la important tasca que els confrares realitzen per tal de divulgar promoure i millorar la imatge destacant també la importància de l’acte d’ahir.

Bonet també va fer una breu valoració de la setmana del cava d’enguany, qualificant-la d’un èxit absolut sobretot pel què fa a la varietat d’actes i la gran participació aconseguida.

Seguidament es va procedir a investir als confrares de número, aquelles persones professionals del sector que entren a formar part de la confraria.

En segon lloc es va procedir a la investidura dels confrares de mèrit. àngel Casa, pregoner de la setmana d’enguany, Carles Rexach, Josp Fusté també jugador del barça, M Carmen de la Torre, doctora en farmàcia , Kazumi Suzuki, consol general del japó i José Martí Barceló , presiden tde l’associació amigos del cava de madrid van fer el jurament a estimar i donar a conèixer el cava.

I per tancar l’acte es va procedir a lainvestidura de Jaume Aragal com a Confrare d’honor. El tenor barceloní va destacar les qualitats del producte al què ahir a prometre servir

L’acte també va comptar amb la presència de Maria José Suarez, la reina del cava 2005, que ahir va seguir exercint el càrrec que haurà d’ostentar fins a la propera setmana del cava.

En l’acte d’ahir al vespre la confraria del cava també celebrarà el vintè aniversari i ho va fer acompanyat de persones de renom com Arantxa Sánchez Vicario, Jordi Tarrés o Asha Miró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: