Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sindicat CCOO no signarà el conveni del Vi de Vilafranca

La setmana passada la Federació Agroalimentària de CCOO de Catalunya va organitzar a Sant Sadurní una jornada per analitzar la negociació col.lectiva del 2006.

A la jornada hi van assistir prop d’un centenar de delegats de CCOO de tot Catalunya que intervenen a la negociació col.lectiva dels convenis sectorials i d’empresa de vins i caves de Catalunya. En aquesta jornada es va fer balanç dels convenis de vins de Barcelona i de Vilafranca. Sobre el de Vilafranca es va decidir que CCOO no signarà l’acord al que han arribat altres sindicats, perquè està molt per sota de les reivindicacions inicials.

A més es va fer un treball preparatori dels convenis que s’han de negociar el 2006, com són el de vins i caves de Catalunya, el del Grup Freixenet, el de Rondel i el de Codorniu. Els principals punts a negociar en aquests convenis, segon el sindicat CCOO passen per l’increment salarial, la reducció de la jornada laboral, l’augment de la contractació de dones en el sector i acords de jubilació parcial amb contracte de relleu.

El sindicat també ha condemnat, per menyspreable, qualsevol boicot que es vulgui fomentar contra el vi i el cava català, derivat de la presentació del projecte d’Estatut en el Congrés de Diputats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: