Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sector del cava està preocupat pels efectes que pugui generar el debat de l’Estatut en les vendes

Aquesta preocupació s’ha deixat notar durant el cap de setmana a Sant Sadurní en el transcurs dels actes del Cavatast i de la coronació de la reina del cava.

De fet l’alcalde de Sant Sadurní ja li va dit a la model i presentadora , Maria José Suárez, que serà l’ambaixadora del cava a l’Estat en un any una mica complicat. També el pregoner de la 24ena edició de la Setmana del Cava, el periodista àngel Casas, va fer una referència directa a la polèmica. Va advertir que el sector pot notar els efectes del debat de l’estatut en uns moments de catalanofòbia i va proposar al públic que omplia la plaça de l’ajuntament de Sant Sadurní que ara es consumeixi més cava que mai a Catalunya.També en la novena edició de la fira del cava, el Cavatast, les converses han acabat parlant de com pot reaccionar el mercat espanyol. Els empresaris del cava estan preocupats per l’efecte negatiu que sobre les vendes pot provocar la tensió de l’estatut. Molts empresaris apunten que com a catalans estan satisfets de l’estatut però que com a empresaris demanen la màxima prudència.

L’alcalde de Sant Sadurní, que és gerent de les caves Raventós Blanc, demana la màxima unitat dels polítics catalans i responsabilitat als polítics espanyols.

Des de la vessant política aquest cap de setmana es plantejava al sector serenitat i , sobre tot , que no s’infli una polèmica per avançat, quan encara no es pot parlar d’un descens de vendes amb motiu del debat polític.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: