Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Punt d’Innovació CIDEM tramita crèdits per a empreses, amb un interès preferent

Principalment els ajuts que es tramiten son prèstcs o lísings, i l`import màxim és de 1`5 milions d`€ per empresa

El Punt d’Innovació CIDEM del Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal ofereix un nou servei a les petites i mitjanes empreses, que consisteix a informar-les sobre ajuts al finançament i tramitar crèdits amb un interès preferent davant 25 entitats financeres que tenen conveni amb l’Institut Català de Finances.

L’Institut Català de Finances és una entitat de crèdit públic dependent de la Generalitat que té com a objectiu facilitar recursos a les empreses catalanes per promoure i fomentar inversions i iniciatives que contribueixin al creixement, la innovació i la internacionalització de l’economia catalana.

Els ajuts que tramita el Punt d’Innovació CIDEM del Consell Comarcal són préstecs o lísings, per un import de fins a 1,5 milions d’euros per empresa, amb un termini d’amortització de 3, 5, 7 o 10 anys, amb 2 anys de carència optatius, i amb un interès euribor de +0,40 revisable semestralment i sense comissions.

El Punt d’Innovació CIDEM ofereix altres serveis a les empreses i els emprenedors de l’Alt Penedès; en concret, informa i col·labora en els tràmits relacionats amb la creació d’empreses de base tecnològica, els ajuts públics, fiscalitat, qualitat i productivitat, legislació laboral i legislació en general que pugui afectar les empreses.

Durant els 3 primers trimestres de 2005, el Punt d’Innovació CIDEM ha atès 276 consultes, la majoria de les quals eren per conèixer ajuts i incentius per a la creació de noves empreses.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: