Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa "Voluntaris per la llengua", que a Vilafranca va ser pioner, ha estat considerat un dels

La Comissió Europea va incloure, la setmana passada, el programa "Voluntaris per la llengua" en la llista de les 50 millors maneres de motivar l`estudi d`un idioma.

El programa està impulsat per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat i el Consorci per la Normalització Lingüística, amb la participació de més de 200 entitats i organitzacions de tot Catalunya,

Coincidint amb la celebració del Dia Europeu de les Llengües, la Comissió Europea va fer públic una llista de les millors experiències pedagògiques que s`estan portant a terme a la Unió Europea, en què va incloure aquest programa de voluntariat de català.

Vilafranca va ser una de les ciutats pioneres en impulsar aquesta iniciativa, com ha recordat a la nostra emissora la Teresa Casanellas del Servei Local de Català.

Des del 2002, el Centre de Normalització Lingüística Alt Penedès-Garraf l’ha anat organitzant sense interrupció en dos períodes durant el curs escolar.

Les persones interessades en participar en aquest programa poden adreçar-se al Servei Local de Català, que es troba ubicat al Consell Comarcal de l’ Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: