Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Sant Sadurní reclama que el bus nit s’ aturi al centre del municipi

La diputada i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha presentat una proposició no de Llei instant el Consell Executiu a dirigir-se a la concessionària de la línia N40, perquè realitzi les

El servei de transport per carretera que uneix Barcelona, Sant Sadurní i Vilafranca té la seva sortida, a la capital del cava, a la plaça del Pont Romà i la seva arribada a l’estació de RENFE.

Segons Montserrat es produeix una contradicció en el punt de sortida i d’arribada, ja que "aquelles persones que decideixen optar pel transport públic per desplaçar-se i deixar el seu cotxe aparcat, surten del centre, però si tornen amb la línia nocturna N40, "el bus nit", en arribar a Sant Sadurní, l’autobús els deixa a l’estació de RENFE, a un quilòmetre i mig del centre, en un lloc que de nit és solitari, sense seguretat, ni enllumenat".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: